Hoe kies je de juiste toilettas

Of je nu een weekendje weg gaat of in de zomer naar het buitenland gaat, één ding is zeker: je hebt een betrouwbare manier nodig om je persoonlijke benodigdheden mee te nemen en te ordenen. Bij het zoeken van toilettassen voor op reis, kan het moeilijk zijn om de optie te vinden die het beste bij u past. En de goedkoopste optie is in dit geval meestal geen goed idee. Dat weten we uit ervaringen. 

Dit zijn de drie belangrijkste punten voor het uitzoeken van de perfecte Toilettas: 

1 - MAAT

Een van de eerste dingen waar je op moet letten bij het kiezen van je toilettas is het formaat. Het is verleidelijk om de meest compacte toilettas te kopen om ruimte te besparen - of aan de andere kant, je zou kunnen neigen naar de grootste, zodat je weet dat je elk verzorgingsproduct dat je bezit kunt inpakken. Probeer een balans te vinden. Denk aan uw toiletartikelen; kijk dan eens naar toilettassen die daar voldoende ruimte voor bieden, maar een handzame hoeveelheid ruimte innemen in je bagage of rugzak.

2 - ORGANISATIE

De volgende overweging is hoe de toilettas is georganiseerd. In wezen zul je moeten kiezen tussen een toilettas met één compartiment of een tas met meerdere compartimenten. In de categorie met meerdere compartimenten zijn er eindeloze variaties in grootte en aantal zakken en buidels. Overweeg hoe u uw verzorgingsbenodigdheden wilt organiseren en gebruiken. Wil je de eenvoud van het openen van één compartiment en alles daar hebben? Of geeft u de voorkeur aan een meer specifieke organisatie, waarbij verschillende soorten items afzonderlijk toegankelijk zijn?

3 - MATERIAAL

Net als bij de organisatie-opties, zijn uw materiaalkeuzes vrijwel eindeloos. Sommige reissites raden doorzichtig plastic aan om snel door de veiligheidscontrole op de luchthaven te gaan. Dat kan helpen - zolang je toilettas ook maar een liter of minder is. Houd er echter rekening mee dat u uw toilettas op uw bestemming veel meer zult gebruiken dan bij de veiligheidscontrole op de luchthaven (hopelijk). We raden aan om een ​​toilettas voor op reis te kiezen op basis van waar je hem het meest zult gebruiken.

Met dat in gedachten, wat is jouw stijl? Wat zijn de omstandigheden als je je toilettas gebruikt? Als je in de elementen bent, overweeg dan een technische stof of iets meer klassiek robuust, zoals een toilettas van het merk Tuscany Leather.

Waar je ook heen gaat - en wat je ook meeneemt - als je de tijd neemt om een ​​goed gemaakte toilettas te vinden, is het de investering waard, en het kan je misschien wel een leven lang vergezellen op reizen.

Gelijk naar de juiste collectie?

Toilettassen dames

Toilettassen heren

Ga jij voor kwaliteit?

Reis in stijl met een verfijnde, leren toilettassen van Tuscany Leather. Deze tassen zijn zowel praktisch als elegant. Het Italiaanse leer en de betrouwbare ritsen zijn bestand tegen heen en weer geslingerd worden en gepropt worden. Het leer en de nauwgezette stiksels zorgen voor een klassieke look die nooit uit de mode raakt.