Ga jij voor een crossbody tas?

Tassen zijn een zeer belangrijk onderdeel van elke outfit. Hoewel verschillende soorten tassen nuttig zijn, zijn crossbodytassen meer dan alleen maar nuttig. Elke vrouw of man zou dus minstens één crossbody tas moeten hebben. Wacht even, waarom? Laten we het bekijken;

1 - Veelzijdigheid

Er zijn niet veel tassen zo veelzijdig als crossbodytassen. Ze zijn zo gemakkelijk om gewoon over je schouder te gooien en te gaan. Er is bijna geen ontwerper die geen crossbodytassen maakt. Ze zijn er in vele kleuren, maar toch kiezen veel mensen voor de zwarte versie. De reden hiervoor is heel eenvoudig: veelzijdigheid.

Een zwarte crossbody tas past bij elke outfit en is geschikt voor elke gelegenheid. Het dragen van een zwarte crossbody tas betekent dat je je tas niet elke dag hoeft te veranderen om bij je look te passen - je kunt hem dagenlang dragen als je wilt, want het zal een geweldige keuze zijn bij je huidige outfit.

2 - Stijl

Naast hun veelzijdigheid zijn crossbodytassen ook chic en stijlvol. Een crossbody tas toevoegen aan je outfit betekent een moeiteloze en coole vibe toevoegen aan je look van de dag. Deze tassen zijn ideaal voor het doen van boodschappen en voor multitasking omdat je handen vrij zijn.

3 - Functionaliteit

Een crossbody tas is per definitie ontworpen om aan één kant van het lichaam te worden gedragen met de riem over de tegenovergestelde schouder. Dat gezegd hebbende, je kunt het dragen zoals je wilt, inclusief het gewoon over de schouder gooien. Crossbody dragen is echter de meest functionele en praktische manier omdat de tas de hele tijd dicht bij je is en je handen vrij zijn. 

Er is niets fijner dan zorgeloos door de stad te wandelen! Je wilt tijdens het winkelen of boodschappen doen absoluut niet aan je tas prutsen.

Gelijk naar de juiste collectie?

Crossbodytassen dames

Crossbodytassen heren  

  

Hier vind je de top 3 merken van Crossbodytassen bij de Tassenzaak 

  • Tuscany Leather tassen worden gemaakt in Italië, met 100% echt Italiaans kalfsleer en voorzien van een garantie van 24 maanden gegarandeerd door de fabrikant.

  • dR Amsterdam zet al jaren de toon in luxe en trendy lederwaren. Hippe tassen met een compromisloze kwaliteit. Vervaardig van duurzame materialen en ontworpen met extra aandacht voor fuctionaliteit. Gemaakt voor jarenlang plezier en onmisbaar in elke garderobe.

  • Tony Perotti is een Italiaanse ontwerper die zich inzet voor het aanbieden van uitzonderlijk karakter en functionaliteit in elk product. Hij ontwikkelt persoonlijk elk item naar de maximale standaard van vakmanschap en superioriteit voor deze zijn fabriek verlaat.
    Tony Perotti 's levenslange respect voor het milieu heeft hem ertoe gebracht meer ecologisch correcte looimethoden te zoeken die niet schadelijk zijn voor mens en milieu.