Zo vind je jouw perfecte werktas

Als het om werktassen gaat, moet je zorgvuldig kiezen. Deze tas is wat je elke dag meeneemt naar kantoor, vergaderingen en zakenreizen. De werktas die u kiest, zal uw look afmaken en uw imago vertegenwoordigen wanneer u een vergadering binnengaat. De perfecte werktas!

Verder bevat de werktas die u kiest uw laptop en belangrijke documenten, evenals persoonlijke spullen. De markt voor werktassen is breed u heeft de keuze uit verschillende soorten tassen. Dus houd bij het kopen van uw werktas rekening met de volgende 6 criteria.

1 – Het gebruik

Wat je voor je werktas moet gebruiken, zou de eerste vraag moeten zijn die je jezelf moet stellen. Juist, de kop was om een ​​werktas te vinden, dus waarschijnlijk voor werk, maar zelfs dan zijn er verschillende manieren om je tas te gebruiken. Draag je je mobiele kantoor bij je, of neem je alleen documenten en af ​​en toe je laptop mee?

2 – Het uiterlijk

Ook al zou de tas voor naar het werk moeten zijn, een werktas is absoluut gemaakt om bij je look te passen en om prettig naar te kijken. Uw keuze kan gericht zijn op het bedrijfsleven, maar de tas moet ook iets zijn waar u geen concessies aan doet qua stijl - praktisch ja, maar ook modieus.

3 – De kleur

Match je werktas met je outfits! Je hebt zeker wat klassieke stukken in je garderobe zoals de zwarte jurk of weer je favoriete blouse. Kies een werktas in kleuren die bij je outfit passen.

4 – De maat

Een werktas moet altijd in een formaat zijn om minimaal A4-documenten mee te nemen. Maar je moet ook rekening houden met het formaat van je laptop. De meeste laptops zijn tussen de 13 en 17 inch, wat sterk van invloed is voor het kiezen van de juiste werktas.

5 – Het interieur

Denk niet alleen aan het gebruik van de werktas, maar ook aan wat je erin wilt stoppen. In het vorige punt heb je de grootte gedefinieerd op basis van je laptop, dus waarschijnlijk staat de laptop op de lijst, maar er zullen nog veel meer items zijn. Je telefoon, een notitieboekje, pennen, visitekaartjes, je portemonnee en nog veel meer - je zult zien dat, ook al dacht je niet veel nodig te hebben, je werktas eindelijk snel vol is.

6 – Het materiaal

Het materiaal van je werktas bepaalt niet alleen hoe lang de tas meegaat en hoe de kwaliteit is, maar ook hoe de tas gemaakt is en of het een duurzame oplossing is. Bij De tassenzaak vind u werktassen van leer en nivodur die op een duurzame manier gemaakt zijn. 

Gelijk naar de juiste collectie?

Werktassen dames

Werktassen heren

Top 3 merken van werktassen bij De tassenzaak

  • Socha is een Duits tassenmerk dat opvalt door de bijzonder stijlvolle ontwerpen met veel aandacht voor functionaliteit. 

  • Tuscany Leather tassen worden gemaakt in Italië, met 100% echt Italiaans kalfsleer en voorzien van een garantie van 24 maanden gegarandeerd door de fabrikant.

  • dR Amsterdam zet al jaren de toon in luxe en trendy lederwaren. Hippe tassen met een compromisloze kwaliteit. Vervaardig van duurzame materialen en ontworpen met extra aandacht voor fuctionaliteit. Gemaakt voor jarenlang plezier en onmisbaar in elke garderobe.