In stijl jouw kantoorbaan vervullen

Een dag op kantoor of een bezoek aan een belangrijke zakenrelatie… hoe jouw dag op werk ook loopt, alles valt en staat natuurlijk bij een goede uitrusting. Voor jouw zakelijke uitzet kun je uitstekend terecht bij De tassenzaak, wij verkopen namelijk diverse items die jouw zakelijke leven nog meer op orde kunnen brengen. In dit artikel vertellen we je daarom alles over de verschillende soorten kantooritems die jouw kantoorleven een stuk makkelijker (en stijlvoller) maken.

 

Werktassen

Wellicht toch wel het belangrijkste item dat echt onmisbaar is voor iedereen met een kantoorbaan: een handige, stevige en mooie werktas. Bij De tassenzaak vind je een zeer breed assortiment aan werktassen in verschillende categorieën. Zo kun je bij ons ‘klassieke’ werktassen kopen, vaak ook wel aktetassen genoemd, waarin je al je documenten netjes kwijt kunt, maar er ook voldoende plek is voor het meenemen van je laptop. Hiernaast verkoopt De tassenzaak ook speciale laptoptassen, die niet alleen precies op maat gemaakt zijn voor het kunnen meenemen van een laptop, maar ook nog eens zeer stijlvol zijn. De tassenzaak heeft laptoptassen specifiek voor dames en voor heren in het assortiment en verkoopt naast ‘normale’ laptoptassen ook handige laptop rugtassen. Als laatste hebben wij ook laptophoezen in ons assortiment. Deze leren hoezen zijn op maat gemaakt voor het veilig en in stijl vervoeren van een laptop, hiernaast is er enige extra ruimte voor het opbergen van bijvoorbeeld papieren en/of visitekaartjes.

 

Schrijf- en documentmappen

Een ander handig item op zakelijk gebied, zijn schrijf- en documentmappen. Ook hiervan vind je voldoende keuze binnen het assortiment van De tassenzaak. Schrijfmappen zijn voornamelijk handig voor iedereen die veel notities maakt, bijvoorbeeld tijdens overleggen en/of bijeenkomsten. In de leren schrijfmappen van De tassenzaak kun je een notitieblok bevestigen en is er ruimte voor het meenemen van een pen. Hiernaast kun je nog enkele papieren en visitekaartjes meenemen in andere helft van de schrijfmap. Een documentenmap heeft veel overeenkomsten met een schrijfmap, echter is een documentenmap (zoals de naam eigenlijk al zegt) voornamelijk bedoeld om papieren in op te bergen. Op deze manier voorkom je dat jouw (vertrouwelijke) papieren gaan rondslingeren en houd jij je belangrijke documenten netjes en onbeschadigd. Kortom, een schrijf- of documentenmap is een onmisbaar accessoires in het dagelijks leven op kantoor.

 

Pennenetuis

Voor het compleet maken van jouw uitzet qua kantoor items, is een pen etui zeker een handige toevoeging die niet mag ontbreken. Hoe vaak ben je tijdens je doorsnee werkdag op zoek naar een pen om even snel iets te kunnen noteren? Om deze steeds terugkerende zoektocht te voorkomen en om ervoor te zorgen dat jij jouw pennen gemakkelijk en netjes opgeborgen kunt meenemen naar jouw afspraken buiten de deur, is een pen etui dé ideale oplossing. Pennenetuis zijn er bij De tassenzaak in verschillende maten en modellen, maar bieden allemaal in ieder geval ruimte voor het opbergen van meerdere pennen.