Wanneer je een nieuwe werktas wilt kopen, wil je natuurlijk de beste werktas kopen. Maar wat is de beste werktas? Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat! Wanneer je op zoek bent naar een leren laptoptas ben je bij De tassenzaak aan het juiste adres! Tuscany Leather, Tony Perotti, Chiarugi en Johnny Fly Co. hebben een uitgebreide collectie van leren werktassen. Bij het kopen van een laptoptas is het  belangrijk om de juiste formaat laptoptas te kopen. De formaat van je laptop moet namelijk in het laptopvak van de tas kunnen passen. Omdat de formaten kunnen verschillen, moet hier rekening mee gehouden worden wanneer je een laptoptas gaat kopen.

Laptoptas

 Zoals de naam al doet vermoeden, is het primaire doel van een laptoptas het vervoeren van een laptop en de bijbehorende accessoires zoals opladers en kabels. 

 Aktetas

 De typische klassieke werktas. Een aktetas is een formele, smalle doosvormige tas en voorzien van een hengsel. Een aktetas is een werktas die door professionals wordt gebruikt, vooral voor het vervoeren van zakelijke documenten.
 

Rugtas

 Als comfort de sleutel is en u alles liever op uw rug draagt, zijn rugtassen geweldige werktassen.