Perfect tot in het kleinste detail, bedacht om te voldoen aan uw smaak en de wens om een ​​juweel aan uw zijde te hebben waar uw vrienden jaloers op zullen zijn. Met Tuscany Leather heb je modieuze handgemaakte tassen, comfortabel voor elke omgeving en activiteit. Gewoon geschikt voor jou. Naar uw smaak kunt u online bij De tassenzaak kiezen uit een uitgebreide selectie leren tassen. Stel je kleurrijke tinten en gedetailleerde afwerking, zachtheid en bruikbaarheid voor, en eersteklas leer vervaardigd met traditionele ambachtelijke methoden.
Groot of klein, gestructureerd of veelzijdig. Eindeloze stijlen damestassen met talloze variaties, vormen en kleuren zijn vandaag voor u beschikbaar! Crossbodytassen, handtassen, leren messenger bags, clutches, boodschappentassen, leren rugzakken, schoudertassen en reistassen: kies de beste tas voor jou en trakteer jezelf, je verdient het. De leren damestassen van Tuscany Leather, rijk gedetailleerd en met de hand afgewerkt, zijn gemaakt om u maximale functionaliteit, de beste ruimtelijke ordening te bieden en om uw persoonlijke spullen op een eenvoudige en handige manier in op te bergen. De leren rugzaktassen van Tuscany Leather hebben bijvoorbeeld binnenvakken, ritssluitingen en vakken voor make-up, documenten en je mobiele telefoon. Je kunt alles wat je nodig hebt bij je houden in een klassiek accessoire dat in overeenstemming is met de laatste trends.

ITALIAANSE LEREN TASSEN

Tuscany Leather leren tassen worden in Italië vervaardigd met materialen van de hoogste kwaliteit. Met passie handgemaakt om de eeuwenoude tradities van exclusieve productie voort te zetten. Het resultaat zijn tassen die 100% Italiaans zijn, zowel qua stijl als qua vakmanschap.

ARTISANALE PRODUCTIE

Voor de vrouw die dynamisch en vindingrijk is, lief en romantisch, sportief en bruisend: Tuscany Leather is er voor elke gelegenheid om het beste te bieden dat Made in Tuscany te bieden heeft: handgemaakte leren tassen. Je vindt de hoogste kwaliteit en verfijning in een uniek stuk gemaakt van duurzaam, eclectisch natuurleer van uitzonderlijke kwaliteit met een tijdloos ontwerp dat past bij jouw stijl: perfect om lang aan je zijde te blijven. De handgemaakte leren tassen van Tuscany Leather zijn herkenbaar aan zowel het gevoel als de kwaliteit van het leer. De natuurlijkheid, de handgemaakte productie volledig Made in Italy en de buitengewone kwaliteit van het leer worden weerspiegeld in het tijdloze karakter van elk item en in het vermogen om slijtage na verloop van tijd te weerstaan.