Onze huid vertelt ons verhaal: wie we zijn, waar we vandaan komen, wat we hebben gedaan, hoe we hebben geleefd. Dat geldt ook voor ons leer.

Tony Perotti werkt voornamelijk met leerlooierijen van Vera Pella, die bekend staan om hun authentieke Italiaanse plantaardig gelooide leermethodes. Vera Pella is een gewaardeerde groep leerlooierijen die vaardigheden en methoden gebruikt die van generatie op generatie zijn doorgegeven. ook op het behoud van de natuurlijke schoonheid van leer zonder The Planet te schaden.
Bij Tony Perotti bieden wij kwaliteitslederen producten die gemaakt zijn om lang mee te gaan.

Kwaliteit: eerlijk volnerfleer

Plantaardig gelooid leer, zoals gecertificeerd door zijn handelsmerk, garandeert de afwezigheid van giftige stoffen, die niet alleen schadelijk zijn voor mensen maar ook voor het milieu;
Dieren die bestemd zijn voor de voedingsindustrie zijn bijna uitsluitend de bron van huiden die worden gebruikt voor het looien. Geen enkel dier wordt alleen voor zijn huid gedood. Integendeel, als deze huiden niet zouden worden geüpcycled tijdens het looien, zouden ze een groot probleem vormen voor de afvalverwerking.

Leer: met de jaren komt schoonheid

Leer producten van Tony Perotti worden met de jaren nog mooier. Dit betekent niet dat onze producten onverwoestbaar zijn. Vermijd harde elementen of direct contact met extreme temperaturen of vocht. Bij zorgvuldig gebruik zijn onze lederen producten bedoeld om lang mee te gaan, het leer wordt na verloop van tijd nog mooier.