De perfecte look dit seizoen met schooltassen, alledaagse draagtassen en crossbodytassen. Draag je make-up, essentials en meer in stijl met handtassen die perfect zijn voor elke gelegenheid. Veelzijdige kleuren voor versieringen en ontwerpen, we hebben een tas die bij elk ensemble past. Ga lekker shoppen met de meiden met een grote tas of geef je werkkleding een finishing touch met tijdloze leren tassen van De tassenzaak. Misschien is een mooie clutch wel wat je nodig hebt bij je feestjurk, of kijk eens naar onze perfecte tassen voor de feestdagen.
Vind een tas voor elke gelegenheid, van bruiloften en schoolbals tot feesten en weekenduitstapjes. Vind je ideale tas met onze selectie van merken, waaronder Tuscany leather, Tony Perotti, dR Amsterdam, Socha, Chiarugi en Johnny Fly Co.

Misschien toch voor een zwarte portemonnee of tas?

Een zwarte portemonnee of handtas is een essentieel onderdeel van elke accessoirecollectie. Laat deze tijdloze tint een gevoel van ingetogen stijl aan je look geven, terwijl je hem moeiteloos combineert met andere stukken. Zwart leer is een klassieke keuze - zoek naar contrasterende goud- of zilverkleurige versieringen en bandjes om indruk te maken. Emmertassen van zacht leer en eenvoudige draagtassen passen goed bij casual outfits, terwijl compacte opties je beste vriend zijn tijdens een avondje uit