Handtassen

Een handtas is een kleine tas waarin men zijn dagelijkse spullen kan vervoeren. Handtassen worden vooral gebruikt door vrouwen. Hoewel handtassen er zijn in vele soorten en maten, hebben ze met elkaar gemeen dat ze relatief klein zijn, maar vaak toch groot genoeg om er veel kleine spullen in te vervoeren.

Schoudertassen

Een schoudertas is een draagbare tas, die meestal met een draagband of draagriem over één schouder gedragen wordt. Deze band of riem is verstelbaar in lengte, zodat de schoudertas op de meest plezierige manier gedragen kan worden. Daarnaast heeft de schoudertas midden bovenop vaak ook een handgreep, zodat hij met één hand gedragen kan worden.

Crossbodytassen

Crossover, Crossbodytassen zijn tassen die je door middel van een schouderband over je schouder kunt laten hangen. Het voordeel van crossbodytassen ten opzichte van gewone schoudertassen is dat door de lange, vaak verstelbare, schouderband je jouw armen en handen vrij hebt. Ideaal tijdens het uitgaan, shoppen of op de fiets.

Shoppers

De naam zegt het natuurlijk al, in een shopper kan je veel kwijt. Heel veel. En ze passen helemaal bij de trends van nu. Met de in het oog springende designs, hippe prints en fantastische kleuren zijn dit prachtige boodschappentassen. En je neemt een shopper net zo makkelijk mee naar je werk als op je avondje uit als vervanger van je handtas. Tegenwoordig word een shopper ook veel gebruikt als schooltas.

Clutches

Een clutch is eigenlijk maar een heel klein tasje waar je het hoognodige in meeneemt en het ontbreken van een hengsel een veel voorkomende eigenschap van de clutch. Om je feestkleding of avondkleding echt af te maken, is een clutch een onmisbaar item en natuurlijk handig zodat je je belangrijkste spullen altijd dicht in je buurt hebt. Misschien nog wel belangrijker dan een handtas.