Laptoptassen voor dames - klassiek elegant!
Bij het ontwerpen van Socha tassen word veel belang gehecht aan de zorgvuldige verwerking van alle details.
Laptoptassen krijgen veel te verduren! Om deze reden zijn alle modellen van Socha uitgerust met een uitgebreide interne versteviging die op lange termijn gemakkelijk bestand is tegen zware gewichten.

Een ander hoogtepunt van elke SOCHA laptoptas is de "volledige uitrusting"! De extra lange rits van marktleider YKK zorgt ervoor dat de Socha tas wijd open gaat.
Het interieur met alle praktische details staat nu wagenwijd open. Van het uitneembare, gewatteerde laptopvak aan alle kanten, de talrijke extra vakken tot aan de trolleylus aan de achterkant. Zo heeft de Socha tas altijd een veilige grip op elke trolleykoffer.

Een ander praktisch detail van onze zakelijke Socha tassen voor dames zijn de twee 'geheime vakken' onder de hengsels. Zonder de hoofdrits te openen, heb je snel toegang tot sleutels, smartphones of andere belangrijke dingen!

Zakelijke tas dames


de SOCHA-collectie biedt elegante en extra lichte tasmodellen
In het zuiden van Bochum, een bruisende stad in het centrale Ruhrgebied, zorgen wij voor het ontwerp en de ontwikkeling van ongebruikelijke zakentassen die het dagelijkse gebruik van "mobiele technologie" mooier en gemakkelijker maken. Als experts op het gebied van laptops, tablets en smartphones weten we precies hoe een veilige bescherming van gevoelige elektronica eruit moet zien.

De huidige collectie van fijne kunststof bestaat uit 20 dessins, die zich kenmerken door een heldere en rechtlijnige vorm. De exclusieve Diamond Edition leercollectie biedt 9 modellen. Socha tassen voor dames hebben al indruk gemaakt op vele klanten in binnen- en buitenland!