De schoudertas is eigenlijk nooit uit het straatbeeld verdwenen en dat is waarschijnlijk ook de reden dat er enorm veel schoudertassen voor dames zijn. In allerlei kleuren en modellen, van handgemaakt chique tot shabby en van strak tot soepel vormgegeven. Met name de leren schoudertas voor dames is tijdloos en altijd onverminderd populair. Dat weten de meeste merken ook, want in de collectie van De tassenzaak zitten bijna 250 leren dames schoudertassen, van maar liefst 5 verschillende merken. Hier zitten hele chique tassen tussen die gemaakt zijn van het allerbeste leer beschikbaar, die werkelijk adembenemend zijn. Tuscany Leather biedt zulke handgemaakte leren tassen die over de schouder gedragen een vrouw niet alleen een bijzondere look geven, maar ook een uitstraling van grote klasse. Ja, een tas kan dat doen.
Een leren Socha oogt dan weer iets sportiever, en een leren Tony Perotti schoudertas is super trendy en vrouwelijk. dR Amsterdam biedt schoudertassen in prachtig leer en met die typische dR Amsterdam uitstraling, een beetje tussen chique en casual in, maar vooral heel hip. We kunnen natuurlijk eindeloos doorgaan en alle merken noemen. Dat doen we niet, want je kunt beter je tijd steken in het scrollen door onze handige website. Geef bijvoorbeeld met de filters aan waar je naar op zoek bent. Dan selecteren wij voor jou alvast de meest passende schoudertas. Dan is het nog een kwestie van een beetje wikken en wegen, en dan heb je die leren dames schoudertas zo gevonden!
Met een leren schoudertas zit je eigenlijk altijd goed, of hij nou over je schouder hangt op school, of meegaat naar je werk of wanneer je hem gebruikt in je vrije tijd. Bijkomend voordeel is dat een leren schoudertas ook nog een duurzame investering is, want leer is loeisterk en kan dus wel wat hebben, bovendien wordt een leren tas alleen maar mooier naarmate hij ouder wordt. Kies je voor een klassieke zwart leren tas? Of wil je er liever eentje met een andere tijdloze kleur zoals grijs, bruin of cognac? Het maakt niet zo veel uit, want welke kleur je ook kiest, de leren schoudertas voor dames zorgt altijd voor een stijlvolle outfit.
 

SCHOUDERTAS DAMES SALE 

Het voordeel van zo’n grote collectie schoudertassen; er zijn er ook vaak veel te vinden in de sale van De tassenzaak! En dat zijn echt niet de minste tassen die je daar terugvindt. Zelfs de meest luxueuze merken zijn wel eens genereus; wat dacht je bijvoorbeeld van een schoudertas in de sale van Tuscany Leather en dR Amsterdam. En wie houdt er nou niet van een koopje? De kortingen kunnen bovendien flink oplopen dus dat scheelt een hoop centen. Neem gauw een kijkje om te zien of jouw droomtas er toevallig tussen zit.