Messenger bags zijn een verstandige mix van rugzakken en schooltassen. Ze kunnen evenveel, zo niet meer dan een rugzak dragen, maar zijn in sommige gevallen veel stijlvoller. Rugzakken zijn erg handig, maar messenger bags zijn perfect voor professionals die onderweg zijn. Deze tassen, vaak gemaakt van leer of canvas, stralen klasse en stijl uit.

Messenger Bag-stijl

Als je je zorgen maakt over hoe je je messenger bag moet dragen, is het vrij eenvoudig om dit onder de knie te krijgen. Messenger-tassen hebben de neiging om iets luxer van stijl te zijn in vergelijking met rugzakken. Als je meer een zakelijk casual dressoir bent, wil je zeker een leren koerierstas. De lederen afwerking ziet er geweldig uit bij een blazer, knoopsluiting en kaki. Evenzo, als je meer een sweatervest en jeansman bent, zal de leren tas je outfit een beetje stijlvoller maken.

Bij het dragen van sportievere kleding of casual straatkleding, is een messenger bag prima mee te combineren. Omdat het leer van een hogere kwaliteit is, kunt u de tas waarschijnlijk naar meer plaatsen meenemen. Stel je voor dat je fietst met een leren schoudertas op je rug. Een leren tas kan zeker tegen een stootje, en is makkelijk schoon te maken. Dus als je veel onderweg bent, overweeg dan zeker om voor een leren tas te gaan.