Hoe neem je als man anders je laptop mee naar kantoor, je sportschoenen mee naar de gym of je schone kleding mee op een zakentrip of weekend weg? Juist, daar heb je toch echt een herentas voor nodig. Het liefst eentje die zowel praktisch als stijlvol is, zodat je je belangrijke spullen makkelijk én hip met je mee kunt dragen. En of je nu een stijlvolle of sportieve man bent, tussen deze verzameling van herentassen vind ook jij de tas die je zoekt.

LEREN HERENTASSEN 

Verreweg de meeste mannen kiezen bij het aanschaffen van een nieuwe tas voor een leren herentas. Bij De tassenzaak begrijpen wij helemaal waarom mannen de voorkeur geven aan de leren tassen voor heren. Mannen houden namelijk ontzettend van functionaliteit, maar willen ook graag een tijdloze en stijlvolle tas waar ze flink wat jaren mee kunnen doen. Een leren tas, met name eentje die gemaakt is van hoogwaardig leer, zoals de leren herentassen van Tuscany Leather voldoen helemaal aan deze eisen; deze leren tassen voor mannen hebben niet voor niets stoere namen. Stuk voor stuk stralen ze stijl en luxe uit, terwijl ze tegelijkertijd ook tijdloos en een tikkeltje vintage zijn. Met zo’n prachtige tas over je schouder of in de hand waan jij je een beetje een Peaky Blinder terwijl je de werkvloer op loopt. Wedden dat jouw collega’s willen weten waar die vette tas vandaan komt? Van hetzelfde kaliber zijn de prachtige leren herentassen van het luxueuze merk Chiarugi. De ultieme leren business bag voor heren kom je ongetwijfeld in hun adembenemend mooie collectie tegen. We geven direct toe dat deze high end leren herentassen niet bepaald goedkoop zijn. Die kwaliteit straalt er dan ook wel van af. Wanneer je zo’n tas aanschaft doe je een investering en heb je ook een tas die je misschien wel de rest van je leven met je meedraagt, want dit leer is van zulke goede kwaliteit dat jouw leren herentas naarmate de jaren verstrijken alleen maar mooier wordt, en meer karakter krijgt. Heb je een iets minder dikke bankrekening, maar wil je toch graag een mooie leren herentas, voor je werk, opleiding of je vrije tijd? Dan zijn er nog meer dan genoeg mooie merken in de collectie van De tassenzaak.

MERKTASSEN HEREN

Bij De tassenzaak geven we graag genoeg keuze aan onze klant. Van de sportieve jongeman tot de sophisticated zakenman: wij bieden jou de perfecte herentas die past bij jouw unieke stijl. Daarom hebben wij zo’n grote diversiteit aan merktassen voor heren in onze collectie. Ben jij een type voor een tijdloze leren herentas van Johnny Fly Co. of dR Amsterdam of kies je liever een laptoptas om je laptop veilig te vervoeren? Of heb je vaak zware spullen bij je, die je liever op je rug draagt? Dan vind je op De tassenzaak rugzakken van merken zoals Tuscany Leather.

HERENTASSEN SALE 

Als het even kan willen we allemaal het liefst zo voordelig mogelijk shoppen, wat je ook gaat kopen. Dat begrijpen wij bij De tassenzaak helemaal. Daarom geven wij regelmatig flinke kortingen, doen we leuke winacties en hebben we eigenlijk regelmatig wel mooie herentassen in de sale staan. Je hoeft bij ons dan ook niet eindeloos te speuren naar dat ene koopje. De kans is groter dat je teveel hebt om uit te kiezen en er daardoor zelfs met twee tassen uit de sale vandoor gaat! Met name wanneer je op zoek bent naar een leren herentas kan een mooie sale een uitkomst zijn, want voor een leren tas van goede kwaliteit ben je zomaar een paar honderd euro kwijt.