Laat zien wie je bent met onze selectie unieke handtassen en portemonnees. Wees de trendsetter die je bent en inspireer de wereld om je heen. Nieuwsgierigheid leidt tot creativiteit, wat betekent dat je stijlopties zullen uitbreiden, groeien en nog unieker zijn met onze handtassen en portemonnees voor dames. Je zult een inspiratie zijn voor iedereen om je heen, ook voor ons. Jouw unieke stijl inspireert ons om de perfecte dames handtassen voor jou te vinden die modieus, functioneel en origineel zijn.

We houden ervan bij De tassenzaak van damestassen die je persoonlijke stijl laten zien en je helpen je passies met vertrouwen na te streven. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en ontworpen met silhouetten die de laatste mode zijn, onze leren schoudertas damescollectie heeft belangrijke garderobe-items waarop je kunt rekenen. De details van elk van onze echt lederen portemonnees zorgen ervoor dat je dagelijkse look fris en up-to-date blijft, terwijl het trouw blijft aan je persoonlijke smaak. Je opvallende stijl kan alleen worden verbeterd met een van onze geliefde portemonnees en handtassen voor dames.

Damestassen 

Individualiteit zit in de details.
Onze vakkundig vervaardigde damestassen zijn gemaakt met alle kleuren, rijke leersoorten en aandacht voor detail die u maar wilt. Portemonnees die verder gaan dan alleen een geweldig outfit accessoire - onze dames handtassen maken deel uit van de outfit zelf. Ze dienen meer dan alleen het vervoeren van je telefoon, lippenstift en sleutels; onze portemonnees zijn wat je outfit samenbindt en je het vertrouwen geeft om alles te omarmen wat de wereld te bieden heeft. Onze zachte leren handtassen variëren in grootte van kleine leren en schoudertassen tot meer unieke handtassen zoals converteerbare rugzakken en draagtassen.

Onze damestassen zijn voorbereid om u te helpen de uitdagingen van elke nieuwe dag aan te gaan. Rits vakken aan de binnenkant, hardware aan de buitenkant, verstelbare riemen, duurzame handvatten, zacht leer en meer zijn te vinden in een groot aantal van onze dames handtassen. Een portemonnee met veel vakken helpt je onderweg georganiseerd te blijven zonder alles wat je nodig hebt uit het oog te verliezen. De functionaliteit aan de binnenkant en de stijl van het exterieur van onze portemonnees en handtassen geven je de flexibiliteit die je nodig hebt om deze tas naar kantoor en diner met vrienden te dragen zonder je ooit misplaatst te voelen.

Damestassen en portemonnees – Vind je nieuwe favoriet

Blader door ons uitgebreide aanbod van portemonnees en tassen voor dames om je perfecte handtas te vinden en doe tegelijkertijd inspiratie op voor nieuwe, modebewuste looks. We hebben crossbodytassen, schoudertassen, Handtassen, Clutches en rugzakken van verschillende merken om je de beste keuze te geven. We zullen je een klein geheim verklappen - het is prima om meer dan één favoriet te hebben. Pas uw handtas aan uw stemming aan en bereid u voor op de avonturen van de dag.

Onze unieke handtassen offeren stijl niet op voor functionaliteit - waardoor u het gevoel heeft dat u net van de catwalk bent gestapt terwijl u op weg bent naar uw volgende vergadering. Als je er goed uitziet, voel je je ook goed, en de eerste stap om er goed uit te zien, is je outfit te combineren met een van onze prachtige dames handtassen. Geïnspireerd door de strakke, unieke verfijning van vintage stijlen, geven onze damesportemonnees je dagelijkse looks - en meer formele evenementen - een sfeer van tijdloze klasse die je moeilijk kunt missen.