Het merk dR Amsterdam vs H.J. De Rooy
Laten we eerst het merk H.J. de Rooy belichten. Dit mooie merk wat onder andere kwalitatieve tassen en portemonnees maakt bestaat sinds 1947 en is gestart in Amsterdam. Inmiddels zijn zij een grote en bekende maker en leverancier van hoge kwaliteit lederen producten, welke met name opereert vanuit het Brabantse Waalwijk. Alle producten van H.J. De Rooy zijn zeer duurzaam, trendy en zijn met de grootste zorg afgewerkt. Dit zorgt ervoor dat je echte de Rooy tas of portemonnee jarenlang meegaat. Nu denk je vast, wat hebben de Rooy en dR Amsterdam nu met elkaar te maken. Nou, alles. In 2015 heeft HJ de Rooy besloten haar naam te veranderen in dR Amsterdam. Kortom, het is hetzelfde merk! Wat we nog wel zien is dat veel trouwe klanten nog steeds zoeken naar HJ de Rooy spullen, terwijl dat dus eigenlijk dR Amsterdam is. Hoe dan ook, als je op zoek bent naar een mooie tas of portemonnee, dan zit je bij dit merk goed.

 dames portemonnees

De dames portemonnees van dR Amsterdam zijn een lust voor het oog. Deze fantastische portemonnees worden gemaakt van prachtige leersoorten die zorgen voor een tijdloze look. De portemonnees zijn dan ook jarenlang te gebruiken en altijd stijlvol. Door veelvuldig gebruik zullen ze zelfs alleen maar mooier worden. De portemonnees van dR Amsterdam zijn dan ook een aankoop voor het leven. Het merk biedt enorm veel keuze uit verschillende modellen. Zo zijn er compacte portemonnees die ook in een kleine handtas of clutch passen, maar heeft het merk ook ruime keuze uit verschillende zip-around portemonnees. Deze zijn ook als clutch te gebruiken en hebben een elegante uitstraling. Allerlei pasjes van favoriete winkels en supermarkten passen perfect in de ruime zip-around portemonnees. De portemonnees worden zorgvuldig afgewerkt en zijn daardoor uiterst stijlvol.

Heren portemonnees

De stijlvolle heren portemonnees van dR Amsterdam zijn fraai om te zien en uiterst functioneel. Het merk heeft een diverse collectie die voornamelijk bestaat uit varianten op het klassieke billfold model. Het billfold model is uiterst populair bij mannen vanwege het compacte formaat, de tijdloze look en de verschillende opbergmogelijkheden. Een billfold portefeuille past perfect in een broek- of jaszak of in de zak van een colbert. Ook heeft het merk verschillende creditcardhouders voor het overzichtelijk meenemen van pasjes. Er kan gekozen worden uit verschillende kleuren en formaten, waardoor er voor iedere man wel een geschikte portemonnee te vinden is in de collectie van dR Amsterdam.