Een kleine of middelgrote handtas met een lange schouderband kan goed als crossbody tas gedragen worden en datzelfde geldt voor een schoudertas. Alles staat of valt met die functionele en stevige schouderband die je moet kunnen verstellen om de tas op de voor jou juiste plaats op je lijf te dragen. Sommige mensen willen deze iets hoger op hun borst dragen, anderen meer op de heup. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat er enorm veel exemplaren zijn die door kunnen gaan voor crossbody tas dames. Bij De tassenzaak hebben wij een leuke collectie crossbodytassen. Als je nog niet zo goed weet wat je wilt, kun je je er online uren mee vermaken. Weet je al wel wat je wilt qua formaat, functie en design of van welk merk dan zijn de filters handig.
dR Amsterdam, Tuscany Leather, Tony Perotti. Noem een merk en er zitten wel crossbodytassen voor jou bij. Allemaal mooi vormgegeven en in prachtige materialen. Van kleinere tassen die je draagt tijdens het shoppen tot grotere exemplaren voor naar het werk of voor op reis. Crosbodytassen zijn zo vreselijk handig en enorm leuk om mee te spelen als je een bepaalde outfit wilt creëren. Als je het even niet zo goed weet kun je naast de modebladen ook op Pinterest inspiratie opdoen.

CROSSBODY TAS HEREN

Alhoewel de crossbodytas heren wel opvallend minder wordt aangeboden dan die voor de dames. De heren collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe exemplaren. Handig dus om de website in de gaten te houden.
De crossbody tas draagt comfortabel en geeft in de meeste gevallen een sportieve look. Dat past mannen prima. Bovendien is zo’n tas heel handig tijdens het fietsen, want dan zwaai je de tas gewoonweg op je rug.
Crossbody tassen zijn er in veel verschillende formaten, van kleine tasjes tot de grotere exemplaren waar een laptop in past. Dat maakt zo’n tas nu juist zo leuk. Je kunt ze te allen tijde dragen, bij welke outfit dan ook.
Tuscany Leather is zo’n merk dat prachtige leren exemplaren in een wat kleiner formaat biedt. Van een hoge kwaliteit en stijlvol te dragen. Chiarugi biedt in de standaard collectie een groot aantal leren crossbodytassen aan en Johnny Fly Co. doet hetzelfde. Dit zijn stijlvolle mannelijke crossbodytassen.