Een geschikte reistas voor iedere reis

Heb jij een reis op de planning staan? Of dit nu een weekendje weg binnen Nederland is of een langere reis naar het buitenland, één ding is uiteraard onmisbaar: een goede reistas of reiskoffer. Iedereen heeft zijn of haar eigen voorkeuren met betrekking tot het meenemen bagage op reis. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van het type reis dat je gaat maken en de hoeveelheid bagage die je mee wil gaan nemen. Bij De tassenzaak vind je voor iedere reis een geschikte reistas. Onze reistassen zijn niet alleen erg ruim en handig, maar ook nog eens heel stijlvol.

 

Reistassen voor dames en heren

De tassenzaak heeft een breed aanbod aan reistassen, opgedeeld in reistassen voor dames en heren. Onze reistassen zijn allemaal gemaakt van kwalitatief hoogwaardig leer in zwarte, bruine en rode tinten. De reistassen zijn voorzien van zowel korte hengsels, om de tas in de hand te dragen, als een lang hengsel voor het dragen van de tas over de schouder. Al onze reistassen hebben verrassend veel ruimte van binnen en beschikken over diverse compartimenten en (zij)vakjes. Hierdoor kun je al jouw bagage gemakkelijk opbergen en weer terugvinden. Zowel voor korte als langere reizen zijn de reistassen van De tassenzaak uitermate geschikt: er zijn reistassen in kleine en grote formaten. Ook qua stijl is er voldoende afwisseling, er is dus zeker een reistas naar jouw smaak binnen ons assortiment.

 

Weekendtassen

Zoals de naam al doet vermoeden, zijn weekendtassen qua inhoud vooral geschikt voor een korte reis, zoals een weekendje weg. Ook voor weekendtassen kun je uitstekend terecht bij De tassenzaak. Wederom is er keuze uit diverse modellen, allemaal gemaakt van leer in diverse tinten. Binnen de categorie weekendtassen wordt ook weer onderscheid gemaakt tussen de kleinere typen weekendtassen en weekendtassen van een groter formaat. Alle weekendtassen zijn aan de bovenzijde te openen met behulp van een brede opening. Hierdoor kun je gemakkelijk bij al jouw bagage, ook de spullen die onderop in de tas zijn ingepakt. 

 

Reistassen op wielen

Wat is er nu nog handiger dan een reistas? Juist ja, een reistas op wielen! We kennen allemaal wel het gesleep met een zware tas als je op reis gaat. Door te kiezen voor een reistas op wielen, ga je niet alleen in stijl op reis, maar ook heel comfortabel. Onze reistassen op wielen zijn uiteraard ook gewoon in de hand of over de schouder te dragen, maar hebben een uitschuifbare hendel en beschikken over twee wieltjes aan de onderzijde van de tas, waardoor de reistas in een handomdraai kan worden omgetoverd in een trolley die je achter je aan kunt trekken. Reistassen op wielen zijn met name handig bij het maken van vliegreizen, zodat je snel en zonder al te veel gesleep over de luchthaven kunt wandelen.

Nog een voordeel: de meeste van onze reistassen vallen binnen de maximaal toegestane afmetingen van de meeste luchtvaartmaatschappijen ( controleer dit altijd even van tevoren bij jou luchtvaartmaatschappij ) . Hierdoor kun je jouw mooie reistas dus ook gewoon meenemen aan boord van de meeste vliegtuigen.